2016. augusztus 19.

04.

Sziasztok!
Délután úgy kidőltem, hogy a világomról nem tudtam :) Sajnálom, hogy ilyen későn kerül fel a folytatás :( Köszönöm az előző részhez érkezett 4 kommentárt - Emily Ross, Vivian Leite, Adriana Solis és BellaLili, aki a Facebook-n halmozott el kedves szavakkal ♥ -, a 2 pipát és az 5 feliratkozót ♥! Jövő héten nem tudom, mikor érkezik a folytatás, mert frissítésen és takarításon lesz a gépem :) További szép éjszakát és kellemes hétvégét kívánok ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

Esélyem sem volt lelépni, mert Maria észrevett s végigvonszolt a tömegen az asztalukhoz. Tori hatalmas ölelésben részesített, akárcsak a többi gondozó. Hamilton fel-le jártattam rajtam tekintetét, ami szinte lángolt a vágytól. Kifújva addig bent tartott levegőmet hajoltam Vic füléhez.
- Minek kellett elhívnotok őt is? - böktem fejemmel a pilóta felé, miközben ledobtam a táskámat a bőrülőre. Remélem, nem fogom itt hagyni, mint múltkor... A Gonzales lány csak kuncogva átkarolta a vállam. A leheletéből s a viselkedéséből ítélve már jó párszor felkereshette a bárpultot. Ahogy az lenni szokott egy ilyen este alkalmával. - Mindenképpen tudni akarta, hogy jól vagy-e.
- Ó, máris a nyakába ugrom, amiért ilyen édes, hogy aggódik értem - tettem szívemre színpadiasan a kezemet s megforgattam a szemem. - Miért kellett nekem idejönnöm? Miért?
- Ne legyél ennyire csökönyös és ellenségeskedő - pirított rám Maria, miközben elém csúsztatott egy számomra ismeretlen koktélt. Mint később megtudtam, Florida Sunshine a felül sárga, alul pirosas ital neve. Fél pohár után már éreztem a tequila hatását. Homlokomat masszírozva néztem a lányra. - Egy pohár víz is elég lett volna.
- Attól nem hinném, hogy ellazulnál - mosolygott, majd odatáncolt a karaokegéphez. Sutyorogtak egy ideig a világbajnokkal, aztán egy emberként fordultak felém. Felvontam a szemöldököm. Maria vigyorogva felém dobott egy mikrofont, amit először kis híján elejtettem. - Énekelsz velem egyet?
- Egy feltétellel - mormoltam Lewis égető pillantását kerülve. Falra fogok mászni a fickótól. - Ha nem nyáltól csöpögő számot választasz. Különben hazamegyek.
Amikor meghallottam a dallamot, levakarhatatlan vigyorra húzódott a szám. Maria azonnal elkezdte a szöveget, amit kívülről fújtunk, a monitoron futó dalszöveg olvasása nélkül. Éneklés közben többször elnevettem magam, mert a Gonzales lány idétlenül táncolt vagy megpróbálta elsajátítani a különböző előadók stílusát. A műsorunk végén hangos füttyszót és tapsot kaptunk.
- Jól van, Mariah Carey... Most én sajátítom ki Lou-t - kaparintotta meg a mikrofont testvérétől Tori, majd átengedte nekem a dalválasztást. Amikor sikerült döntenem, kifújtam az addig bent tartott levegőt. Vic vidáman összecsapta kezeit. - Te énekelsz spanyolul.
- Tudtam - léptem az asztalhoz s beleittam a koktélomba. Kirázott a hideg a tequilától. A következő italom én fogom kérni. - Hadd szóljon!
Tori félreértelmezte a karaoke fogalmát. Kisebb műsort adott a szórakozó fiataloknak, akik az én nevemet is ugyanolyan elánnal kántálták, hátha táncolásra bírnak. Nem igazán akartam, hogy makacsságom miatt megjegyzéseket kapjak, ezért feszengve bár, de csatlakoztam Vic-hez. Elengedtem magam. hosszú idő után először.
- És ezzel befejeztem mára a szereplést - huppantam le a kanapéra, ami félkört alkotott az asztal körül. A világbajnok s a gondozók csalódottan felsóhajtottak. Széttártam a karjaim. - Szórakozni jöttem, nem szórakoztatni.
- Őrült jól nyomtátok - jelent meg egy-egy koktéllal a pultoscsaj, Rose. Tori egy Red Russian-t, én pedig egy Fruit Punch-t kaptunk. - Lou, ezt egy régi ismerősöd küldi.
Felvont szemöldökkel fordultam a bárpult irányába. Amikor megláttam az italok feladóját, meglepett mosolyra húzódott a szám. Izgatottan intettem neki egyet, mire a fejét rázva faképnél hagyta a rajta csimpaszkodó, alul öltözött cicababát. Apró sikoly szokott ki ajkaimon, mikor felkapott a helyemről s megpörgetett. Karjai legalább kétszer körbeérték volna vékony derekam.
- Kit sodort erre a korántsem hűvös fuvallat? - mosolygott Eddie, miközben Aaron sorra megölelte a gondozókat. Lewis csendben, már-már sértetten nézte végig a jelenetet. Mire felocsúdtam a kellemes meglepetésből, azon kaptam magam, hogy Aaron ölében ülök. Mit ne mondjak, a pilóta szemei kétszeresére kerekedtek. Gyerekkori legjobb barátom állát megtámasztva a vállamon válaszolt Eduardo kérdésére. - Hiányzott a család és a mexikói életforma.
- Rólunk meg csúnyán elfeledkeztél - jegyeztem meg szomorúan, karjaimat összevonva a mellkasom előtt. Aaron kuncogva egy puszit nyomott az arcomra. - Semmit sem változtál.

*

Alig egy órát beszélgettünk, mert legjobb barátom még szeretett volna egy kevés időt tölteni a családjával, mielőtt visszautazik Ausztráliába. Örültem, hogy körülbelül 2 év után találkozhattunk, de szomorú is voltam, mert fogalmam sem volt arról, mikor láthatjuk ismét a másikat.
- Esküszöm, helyesebb lett - pirult bele mondandójába Tori, mire felnevettem. Mindig is bejött neki a srác s a vonzalom fordítva is megvolt. A kémia viszont messziről elkerülte a párost. - Biztosan van barátnője.
- Fél éve jegyesek - motyogtam, Vic pedig eltátotta a száját. Hümmögtem egyet, megerősítve szavaim s táskámat magamhoz véve elvonultam a mosdóba. Örültem, hogy Aaron alkoholmentes koktélra hívott meg, különben elhánytam volna magam. A szervezetem valósággal kilökte a piát, mint egy idegen testet. Miután kezet mostam, átvergődtem a tömegen a pulthoz. Rose azonnal elkészítette nekem azt a löttyöt, amit nemrégiben kaptam legjobb barátomtól. Alig, hogy beleittam a gyümölcsös nedűbe, egy széles mellkas préselődött a hátamhoz. Unottan felsóhajtottam. - Mit akarsz, Lewis?
- Szeretnélek meghívni egy italra, aztán táncolhatnánk - foglalt helyet a mellettem elhelyezkedő bárszéken, majd rendelt mindkettőnknek egy-egy Bora-Borát. A pultos szemöldökét húzogatva csúsztatta elém a koktélt. Megforgattam a szemem. - Ne csináld ezt, Rosie.
- Semmi sem csináltam. Nem tudom, miről beszélsz - kuncogott, aztán arrébb araszolt tőlünk, hogy kiszolgálhassa a többi vendéget. Megráztam a fejem s szótlanul kortyolgatni kezdtem a világbajnoktól kapott italt. Lewis a pultra könyökölve bámult, miközben a combomra simította a kezét. Kis híján kiköptem a gyümölcsös koktélt, egyenesen Hamilton-ra. Nem sok kellett, hogy megpofozzam. - Ne érj hozzám!
- Táncolj velem! - cirógatta meg a karomat, mire idegesen fújtattam egyet. Addig úgy sem hagy békén, miért is ne?! - Ah, oké. Felőlem.
Látni kellett volna a pilóta arcát. Levakarhatatlan vigyora mellé csillogó szemei is társultak, melyek egész aranyossá tették. A kissé lassú számot egy pörgősebb és sokkal fűtöttebb szövegű dal követte. Esélytelen volt, hogy ne kerüljek közel Lewis-hoz. A tömeg egy emberként sodort a férfi karjaiba, miközben fahangon üvöltötték a dalszöveget. A halláskárosodás garantált volt.
- Lehetne ez a közös dalunk - hajolt a fülemhez a versenyző, én pedig arrébb húztam a fejem. Harsányan felnevetett. - Tudod, hogy nem adom fel.
- Tudod, hogy nem érdekel - mormoltam gúnyos mosollyal. Hamilton válasz helyett a fülem mögé tűrt egy kósza tincset, majd lecsapott ajkaimra. Kidülledtek a szemeim. Hirtelenjében azt sem tudtam, mit csináljak.

6 megjegyzés:

  1. Szia Macy!

    Nagyon vártam a folytatást, és egyáltalán nem kellett csalódnom! Szuper kis rész lett ismét. Ajj, imádom ezt a párost. Lou bármennyire is próbálja utálni Lewist, sokáig nem fog ez az állapot tartani nála. Legalábbis úgy gondolom, hiszen mint ismert a "gyűlöletet" - még ha itt nem is olyan intenzitással van róla szó - egy vékony határ választja el a szerelemtől, kedveléstől.
    Nagyon kiváncsi vagyok miket tartogatsz még a számukra. A karaoke-est nekem nagyon bejött, tetszett, hogy Lou végre egy kicsit elengedte magát, és Aaron is szimpatikus volt. Mosolyogtam Lewis "féltékenykedésén". A végével megleptél, habár számíthattam volna valami ilyesmire a brittől, hiszen a történetben bebizonyította már, hogy nem az a könnyen meghátráló típus.
    Várom a folytatsát!

    Ölel,
    Vivian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Vivian!

      Örülök, hogy tetszett :) Én is szeretek velük dolgozni, jó kis páros :D Hogy mi lesz közöttük? Majd elválik :D Lassan :)
      Aaron-t direkt ilyenre szerettem volna leírni, úgy érzem, sikerült :) A rész vége még tartogat fordulatokat, ebben biztos lehetsz :) Lewis a pályán ugyan ilyen, szóval könnyű volt így megformálni a karakterét :D

      Igyekszem, jövő szombaton megpróbálom megírni és kitenni :) Még egyszer, köszönöm, hogy időt szántál a részre ♥!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  2. Szia Macy!
    "csak most" Bukkantam rá eme blogodra...nagyon tetszik..kíváncsian várom a folytatást!
    Köszönöm, hogy olvashattam az eddigi részeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, BezTina!

      Köszönöm szépen a véleményed :) Örülök, hogy tetszik a történet :)

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  3. Szia! Már régóta olvasom a történetet , de csak most kommentelek. Nagyon tetszik , hogy nem ugrottak azonnal egymás nyakába a szereplők �� Sok sikert a folytatáshoz! A következő rész mikorra várható ? Üdv:Zsuzsi☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Zsuzsi!

      Köszönöm a véleményed :) Ez volt a célom, nem akartam rögtön egymásra ugrasztani Lewisékat :) Az őszi szünetben már ráveszem magam, mert előbb sajnos nem megy :/ Nincs időm, se ihletem :/ Igyekszem azért :)

      Köszönöm, hogy szakítottál időt a történetre ♥!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés