2017. augusztus 28.

Epilógus

2017. április 15. | Bahreini versenyhétvége 

Hallgatnom kellett volna Lewis-ra, amikor azt mondta, hogy megterhelő lesz az arab szigetországba utazás. Ugyan az időmérő és a futam naplementébe csúszik, a levegő meglehetősen forró és párás. Rövid ujjú ruhában is fojtogató volt.
A Mercedes garázsában ülve valamelyest elviselhető volt a tomboló hőség; az autók fékjeit szárazjéggel hűtötték a megfelelő hőmérsékletre. Jómagam is egy igencsak fagyos ásványvizet szorongattam, leginkább kínomban. A pocakomban lakó hercegnő félpercenként olyan rúgásokkal hívta fel magára a figyelmem, hogy kis híján lefordultam a székről. Mindenórás kismamaként merész húzás volt egy ilyen utat bevállalni, de mindig is szerettem a kihívásokat.
A csapattagok sürögtek-forogtak a kocsik körül, én pedig már alig vártam, hogy elkezdődjön az időmérő edzés. Fúrta az oldalamat a kíváncsiság, milyen is lehet egy mesterséges fénnyel megvilágított pályán a verseny.
Mielőtt beült volna az autóba, Lewis odajött hozzám s egy puszit lehelt a szám sarkába. Fülig vörösödve elsuttogtam egy Sok siker!-t, aztán felvette a tűzálló maszkot és a sisakot. Szemeiben elszántság csillogott, amikor rám mosolygott. A zsigereimben éreztem, hogy megszerzi az első rajtkockát.
A kvalifikáció első és második felében úgy is tűnt, meglesz a pole pozíció, ám az utolsó részében a csapat új tagja, Valtteri Bottas 23 ezreddel megverte a háromszoros világbajnokot. A garázs egy emberként ünnepelt, hiszen idén először állhat majd fel a Mercedes az első két rajtkockára. Valtteri, a tőle megszokott higgadtsággal, de mégis boldogan mondott köszönetet a csapatnak, hiszen életében először indulhat a pole-ból.
Miután elkészültek az interjúk, a képek és a hivatalos sajtótájékoztató is lezajlott, visszamentünk a szállodába. Lewis eltűnt a fürdőben, én pedig tárcsáztam a szobaszervizt. Ebéd óta egy falatot sem ettem, ennek köszönhetően a kis pocaklakó valósággal járatott rugdosott a hasfalamba. Negyed óra és jó néhány erősebb rúgást követően, a pilóta ölében ülve fogyasztottam el a vacsorát.
- Biztos lányunk lesz? A rúgásai akár egy kisfiúnak - támasztotta meg állát a vállamon, miközben a hasamra simította kezeit. - Ezer százalék. Az orvos alaposan megnézte az ultrahangképet, hátha megtréfált minket a kicsi. Rózsaszínben fog úszni az egyik vendégszoba.
- Már alig várom - érintette ajkait a fülem mögötti érzékeny részhez, amitől jóleső borzongás futott végig rajtam. Mosolyom hamar az arcomra fagyott; kibírhatatlan fájdalomsorozat ért utol, amihez a magzatvíz elfolyása is csatlakozott. Tekintetem kétségbeesetten fonódott össze Lewis elhomályosodott íriszeivel. - Kezdődik!

*

Egész éjszaka vajúdtam; rettenetesen fáradt voltam, akárcsak a pilóta. Hiába mondtam neki, hogy nyugodtan menjen vissza a lakosztályba és pihenje ki magát a futamra, hajthatatlan volt. Mindenáron apás szülést akart, köldökzsinór elvágással és fürdetéssel egybekötve. A szülésznő folyamatosan figyelte, milyen gyakoriak a fájások s hogy mekkorára tágult ki a méhszáj. 
Napfelkelténél pörögtek csak fel igazán az események. Kis híján zsibbadásig szorítottam Lewis kezét, miközben nyomtam. Arcomon úgy folytak végig az apró izzadságcseppek, mintha a szakadó esőben feküdtem volna.
- Még egy nyomás és megvagyunk - szólalt meg a nővér, aki végig asszisztált a szülésnél. Furcsálltam, hogy nem a doktornő jelzett, de ő éppen azon volt, hogy ne fulladjon meg a kislányunk a köldökzsinórtól, ami a nyaka köré tekeredett. Miután felsírt, nekem is és az újdonsült apukának is könny szokott a szemébe. - Gratulálok! Mr Hamilton, szeretné elvágni a köldökzsinórt?
- Igen, szeretném - hebegte a férfi, amint megtörölte az arcát. A fürdetést követő percekben nem győztem gyönyörködni a rózsaszín takaróba bugyolált csöppségben. Nem érdekelt, hogy a bőrszíne kreol volt s nem fehér, mint az enyém. Egyszerűen tökéletes volt azokkal a hatalmas, sötétbarna íriszekkel és göndör hajjal, amit az édesapjától örökölt. - Annyira de annyira szeretlek...!
- Szeretném elkészíteni a karszalagot, amihez szükségem van a kicsi lány nevére - simított végig aprócska arcán a nővér, mire összenéztünk a világbajnokkal. Pár pillanatnyi csendet követően megszólalt. - Norma Lillian Hamilton.
- Köszönöm - biccentett mosolyogva a hölgy, én pedig felvontam a szemöldököm. - Marilyn Monroe hatással volt rád?
- Különleges nevet szerettem volna adni annak a nőnek, aki ugyanúgy megdobogtatja a szívem, mint az édesanyja - csókolt meg lassan és szenvedélyesen. Miután elhúzódott, beletúrt a hajába. - Tudom, kissé nyálasan hangzott. Megértem, ha nem tetszik vagy túl giccses... Szólhatok a nővérnek, hogy írja át.
- Ne...! A Norma Lilian tökéletes... Akárcsak a viselője - leheltem egy puszit a kislány arcára. Szempillái valóságos árnyékot vetettek orcájára. Göndör fürtjei kikandikáltak a sapka alól, ahogy az apukájának szoktak. Elvigyorodtam. - Le sem tagadhatod, hogy Norma a te lányod.
- Eszem ágában sincs ilyet tenni - vette a karjaiba az édesdeden alvó babát, aki hatalmasat szusszantott a pilóta homlokcsókját követően.
Könnyeim megállás nélkül gördültek lefelé arcomon. Bele sem mertem volna gondolni abba, hogy egyszer egy autóversenyző gyermekének fogok majd életet adni. Egy olyasvalakinek, akit évekig ki nem állhattam. De, a Sors már csak ilyen. Kifürkészhetetlen, hogyan és milyen személyeket sodor egymás karjaiba.

Sziasztok!
Ezennel vége a Roar első évadának 😄 Igen, jól olvashatjátok 😀 Sajnálom, hogy ilyen rövid lett, de már nem szerettem volna húzni-vonni a sztorit 😉😊 A második évad szereplőit már megtalálhatjátok a Szereplők menüpontban 😉 Nagyon szépen köszönöm a támogatást, amit ezalatt az idő alatt kaptam 😍 Örülök, hogy valaki a történet által szerette meg Lewis-t 😊 Remélem, a következő sztoriban is találkozom új olvasókkal és leendő rajongókkal 😀 Köszönöm az előző részhez érkezett 3 kommentárt - Dius, Lili és Tami 💖 -, illetve BellaLili-nek is az állandó bátorítást 💘! Nem tudom, mikor lesz Prológus, mozgalmas hetem lesz... A jövő hetem is még tele van titokkal... Igyekszem valamikor debütálni a Budapest extrákkal című fikcióval 😁! További szép estét, élvezzétek a nyár utolsó napjait 💗! Pusszpáá evribádii,
Macy

6 megjegyzés:

  1. Drágaságom!
    Talán ma reggel mondhattam Neked azt, hogy imádom amiket írsz és régen is, mennyire odavoltam a történeteidért. Hát ez most sincs másképp!
    Imádom, imádom, imádom és még több Lewist akarok.. azt hiszem én is azok közé tartozom, akik a blogod által kedvelték meg Őt! 😛 Remélem hamarosan láthatjuk majd a Budapest extrákkalt is, mert kíváncsi vagyok mikor és hol szeretek bele a pilótába! :D ♡

    Rengeteg puszi innen is ^^ ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem!
      Igen, ma reggel vallottad be ♥ Iszonyat jól esett, nagyon édes vagy ♥
      Nap mint nap követem a fickót a közösségi portálokon és egyre jobban belehabarodok, szóval üdv a klubban, drágám ;) Ha a héten nem is, talán a jövő héten már olvasható lesz a BPE :D Jobban várod, mint én... Ez jó ♥! El sem hiszed, mennyire örülök ennek ♥ :)

      Sok-sok pusziii ♥!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  2. IMÁDTAM♡♡
    Be kell vallanom én is megszettem a történet által Lewist.
    Imádtam minden részt és rettentően várom már a másik sztorit is. ♡♡
    Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Lili!

      Örömmel olvasom, hogy a történet segített abban, hogy megszeresd Hammer-t :) Sokan beképzeltnek és önteltnek gondolják, de egy család centrikus, szeretni való fickóról van szó :)

      Én is imádtam írni és már várom, hogy elkezdhessem majd a Roar 2-t, először viszont BPE :D

      Köszönöm, hogy írtál ♥!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  3. Drága Macy!

    Az első részek után nagyon eltűntem, és hanyagoltam az olvasást, de nem felejtettem el a blogodat. Amikor láttam, hogy az epilógust tetted fel, kicsit szomorú voltam, hogy ennyi mindenről lemaradtam. Most, hogy már több időm van, kb mindenre, fogtam magam és pótoltam a részeket.
    Habár 10 részt osztottál meg velünk Lewisék történetéből, így volt kerek az egész. Engem lenyűgöztél, nagyon tetszett a cselekmény. Annyira örülök, hogy boldog vége lett. Szlóépen felépítetted a kapcsolatukat. A lány, akiért küzdeni kell és a férfi, aki egy álarc mögé bújik. A média álarca mögé.
    Tényleg nem tudok semmi rosszat mondani. Szerettem a történetedet, nem sok igényes Lewis blog van manapság (sajnos), de a tiéd a kedvencem. Komolyan.
    Igazából nem is húznám sokáig a szót, csak még egy jó tanácsot adnék, ha megengeded. A párbeszédeknél a gondolatjelekre figyelj, vagy az új sor kezdésére, mert az néha elcsúszott, de igazából nem olyan nagy tragédia, ez bárkivel megesik.
    Remélem még sok-sok Lewis középpontú történettel varázsolsz el minket, én biztosan olvasni fogom! S ha időm engedi egy-egy komit is meg fogok ejteni.

    Puszillak,
    Vivian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, Vivian!

      Hiányoltalak az elmúlt részéknél, de biztosan volt jobb dolgod is, mint a bloggal foglalkozni :) Örülök, hogy sikerült behoznod a lemaradásod :)
      Ahogy haladtunk a történettel, úgy szerettem bele/meg egyre jobban a pilótát és a történetet is :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen vége lesz :D Az elején meg sem fordult a fejem a baba vagy az, hogy Lou és Lewis összejön :)
      Köszönöm a szép szavakat és a biztatást ♥! Sajnos én sem találkozom olyan Lewis blogokkal, melyeket szívesen olvasnék... Remélem, ez később változik majd :)
      Megpróbálok figyelni a párbeszédekre :)
      Lewis nem fog minket egyhamar faképnél hagyni, azt garantálom! :D Köszönöm, hogy itt vagy ♥! Szavadon foglak ;)

      Love Ya,
      Mace

      Törlés