2016. augusztus 5.

02.

Sziasztok!
Megérkeztem a soron következő résszel :) Hamarosan ez is felkerül Wattpadra, az első résszel együtt, ha valaki ott - is - olvasná :) Nagyon szépen köszönöm az előző bejegyzéshez érkezett 1 kommentárt Vivian Leite-nek, illetve Emily Ross-nak és BellaLili-nek is, akik a Facebook-n osztották meg velem véleményüket ♥ :) Remélem, ez a rész elnyeri majd a tetszéseteket :) Jövő héten érkezem, ha minden jól megy :) További szép délutánt és jó hétvégét kívánok ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

You're The Reason
Mi történik akkor, ha két őrült lány meghall valami jó zenét? Elszabadul a pokol. Nagyon is.
Miután kidolgoztuk és videóra vettük a koreográfiát Naya-val, pihenés gyanánt végigpörgettük a lány lejátszási listáját. Meglepő lehet, de nem igazán tért el az ízlésünk egymásétól. Az első néhány számot a földön ülve, fejünket ide-oda ingatva hallgattuk végig. Amint összeszedtünk magunkat, Nayara felpattant a helyéről s a szöveget üvöltve mozogni kezdett. Táncnak semmiféleképpen nem volt nevezhető.
- Te teljesen bediliztél - nevettem, miközben megragadta a kezem. Csokoládébarna íriszei valósággal könyörögtek, hogy én is őrüljek meg. Legalább egy kicsit. Sóhajtottam egy nagyot. - Egye-fene.
Ha százszor nem túrtunk a hajunkba a soron következő zeneszám alatt, akkor egy sem. Cipőnktől megválva csúszkáltunk a padlón, faltól falig. Mintha otthon lettünk volna. 
- Hmm, erre már lenne egy ütős koreóm - lihegett Naya, csípőjét a ritmusra mozdítva. Egyetértően biccentettem, majd feljebb vettem a hangerőt. A slágerlistákat heteken át vezető dal már első hallásra a fejembe ragadt, így nem volt nehéz egy figyelemfelkeltő és szórakoztató mozdulatsort összepakolni rá. A szám végig felfelé görbült. 
Nagyon szerettem táncolni, kicsi korom óta. Talán az anyatejjel szívhattam magamba, hiszen anya is profi szinten táncolt, egészen addig, míg teherbe nem esett velem. Nem egy felvételt láttam a fellépéseiről. Bámulatosan csinálta a művészet ezen ágazatát. Testvéremnek azonban ezekhez a videókhoz nem volt türelme, mindig elmászkált vagy a kertben kergette a kutyákat. Most komolyan, egy akkor 5 éves kislánytól mi mást várhatna az ember?
- Úgy tűnik, lejárt az idő - bökött fejével Nayara az ajtó irányába. Lewis kocsonyán logó szemekkel stírölt engem, miközben az órája üveglapját kocogtatta egyfajta figyelmeztetésként. Mit ne mondjak, idiótán festett. Húgom ki is röhögte a pilótát. - Magatokra hagyjalak titeket?
- Ha megteszed, én kicsinállak - léptem a lejátszóhoz s kikapcsoltam a készüléket. Bele sem mertem gondolni, hogy a világbajnok mióta nézhetett minket. - Nem hiszem el, hogy nincs magánélete. Állandóan itt van az alapítványnál. Kezd az agyamra menni.
- Tényleg? Akkor miért rákvörös a fejed? - vonta fel  szemöldökét Naya, erősen visszatartva feltörni készülő nevetését. Szája másodpercekig csak remegett. Idegesen fújtattam egyet. - Nem azért, amire te gondolsz.
- Én nem gondolok senkire és semmire se, nővérkém - veregetett vállon s magához vette a mobilját. Ajkain bugyuta mosoly terült szét, amikor kinyílt az ajtó. - Nekem most már indulnom kell a városba. Tudod, Louise, valakinek be kell tanítania a koreográfiát. Otthon találkozunk.
- Nayara, nem mehetsz el! Hallod? - kétségbeesett kérdésem süket fülekre talált. Ezért még számolunk. Majd én is így segítek, ha le kell pattintania azt a srácot, akit a háta közepére sem kíván. Bosszantó teremtés. Ahogy a testvérem távozott a helységből, úgy csatlakozott hozzám Lewis. A fejemet a falba vertem volna mérgemben. - El sem tudod képzelni, mennyire örülök neked.
- Ezt jó hallani - mosolygott felcsillanó szemekkel. Kis híján elröhögtem magam. - Ugye tudod, hogy csak ironikusan értettem?
- Sajnos - vakarta meg csalódottan a tarkóját, ám a rosszkedv nem tartott sokáig. Elszántan vigyorgott a képembe. - Mindig elérem, amit akarok. De, ezt gondolom, tudod.
- Hát persze - motyogtam egyre távolabb lépkedve a férfitől s hátat fordítva neki kimentem a kertbe. Az ikrek Ma-Tzu ölelését élvezték, míg a többi vadmacska körülöttük feküdt jóllakottan. Amikor leheveredtem az egyik párduchoz, az állat a combomra hajtotta a fejét és szusszantott egy nagyot. Kuncogva simogatni kezdtem puha bundáját. - Te legalább nem vagy rámenős, mint az a tökfej autóversenyző. Azt hiszi, hogy minden egyes nő a lábai előtt hever a világon... Rohadtul nem.
- Nagyon szerencsés vagy, csak az ellenkezőjét meséled be magadnak. Sokan féltékenyek lennének rád, ha tudnák, mi folyik itt az utóbbi napokban. De, ezzel szerintem tisztában vagy - szólalt meg Tori, miközben hasra fordult a fűben, Ma-Tzu pedig a lány hátára telepedett. - Nem mindennap akar felszedni egy híresség, lásd be.
- Még jó, hogy nem. Csak az a bökkenő a dologban, hogy én nem kedvelem Lewis-t. Egyoldalú a vonzalom - mondtam a combomon alvó párduc fejét cirógatva. Vic felsóhajtott, amit vagy azért tett, mert alig kap levegőt a nagyobbacska vadmacska súlya alatt, vagy, mert nem akarja elfogadni a szavaimat. Nem tudtam eldönteni. - Ez van. Törődjön bele, hogy engem nem kaphat meg.
- Biztos vagy te ebben, Lou? - csatlakozott a beszélgetéshez a háromszoros világbajnok, kezében egy nagy tál gyümölccsel. A kedvenc gyümölcseimmel. 

6 megjegyzés:

  1. HOGY AZ A KURVA ELET! OTT VAGYOK BASZOD OTT VAGYOK!!😂😂
    Na jo lenyugodtam.
    Amugy nagyon aww lett😍😍😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bírja moderálni magát :P Ott vagy, igen :D Amilyen kedves és szorgos voltál, a következőnél is ott leszel :-*
      Köszönöm, kedves ♥!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  2. Kedves Macy!

    Sajnos én meglepően kevés ilyen témájú fanfictionnel találkoztam mostanában - ami persze minőségi írás is -, ezért vártam már nagyon, hogy folytasd a történetet.
    Érdekel, mi fog kisülni Louise és Lewis között, főleg, ha a pilóta ennyire meg akarja magának szerezni a nőt, aki meg inkább elkerülné az angolt messziről.

    Már várom a folytatást, remélem, hamar olvashatjuk is! :)

    Ölel,
    Adriana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves, Adriana!

      Én is mindössze ha kettőt olvasok itt, Blogspot-n... Wattpad-n van jó néhány LH témájú történet, amik kifejezetten jók :)
      Hát, igen... Hammer nem adja fel :) Küzd, ahogyan szokta a pályán :D

      Köszönöm, hogy időt szakítottál a történetre ♥! Jövő héten érkezik is a folytatást ;)!

      Love Ya,
      Mace

      Törlés
  3. Kedves Macy!

    Imádtam ezt a fejezetet. Tetszik a pilóta rámenőssége, és a húgica cseles kombinálása. Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből. Lewis nem fogja feladni, és szerintem idő kérdése, hogy elérje a célját.
    Nagyon tetszett a rész vége is, jól megoldottad!

    Ölel,
    Vivian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves, Vivian!

      Köszönöm a kommented :) Az biztos, hogy Lewis teperni fog egy ideig :) Lou igencsak makacs :)

      Terveim szerint, jövő héten érkezik a folytatás :)

      Love Ya,
      Mace

      Törlés